041 317 1341

KODINOMAINEN / HÄKITÖN KISSAHOITOLA TUNNIN AJOMATKAN PÄÄSSÄ HELSINGIN KESKUSTASTA

Kissahoitolamme asiakkaat majoittuvat luomutilan pihapiirissä sijaitsevassa erillisessä rakennuksessa. Lemmikkihotellin ensimmäisessä kerroksessa on täysin häkitön koirahoitola ja kissat majoittuvat lemmikkihotellin yläkerrassa. Kissahotellin / kissahoitolan huoneissa on sohvat tai sängyt ja matot. Lemmikkihoitola Mirri & Murri Lomafarmi on kodinomainen ja viihtyisä kissahoitola, minne mukaan tarvitsee tuoda vain oma lelu tai omistajan vaate tai muu sellainen ikävän karkoittamiseksi, sekä oma tuttu turvallinen ruoka.

Jokainen kissa yöpyy omassa, viihtyisäksi sisustetussa, ikkunallisessa huoneessa. Kissalasta löytyy niin kiipeily- kuin myös raapimispuut.

Kissahoitola sijaitsee Askolan maaseutumaisemissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä esimerkiksi Helsingin, Espoon, Vantaan, Porvoon, Keravan, Järvenpään, Mäntsälän ja Pornaisten suunnasta.

OTA YHTEYTTÄ >>

KissaHOTELLIIN SISÄLTYVÄT palvelut

Lemmikit tarvitsevat rutiineja tasapainoisuuden ja turvallisen olon ylläpitämiseksi. Meillä päivä alkaa ja loppuu aina samaan aikaan. Noudatamme säännöllisiä ruoka-, leikki-, ja lepohetkiä, aina kuitenkin huomioiden lemmikkikohtaiset eroavaisuudet, sekä rajoitukset.

Meillä kissasi pääsee rentoutumaan, leikkimään, nauttimaan ja tutustumaan uusiin karvakavereihin! Tavoittelemme kissallesi ikimuistoista lomakokemusta!

Lisämaksusta tarjoamme lemmikin peruspesun. Peruspesuun kuuluu myös kynsienleikkaus. Hinnasto löytyy varaussivulta. Tarjoamme lemmikin ruoan toivottuun aikaan. Suosimme omistajan tuovan lemmikilleen oman kuivamuonan ja kylmässä säilytettävän ruoan. Lisämaksua vastaan tarjoamme hoitolan ruoan.

YHTEYDENOTTO >>

Erikoisjärjestelyt & huomioitavaa

Pyrimme toteuttamaan parhaamme mukaan kaikenlaiset erikoisjärjestelyt ja -pyynnöt. Ennen lemmikin saapumista lomafarmille tai saapuessa, tulee omistajan täyttää lomake, johon on ilmoitettu kaikki kyseiset tiedot, sekä lisätietoja lemmikin luonteesta, käyttäytymisestä, tavoista ja tottumuksista, sekä mieltymyksistä ja mahdollisista sairauksista, allergioista ja lääkkeiden tarpeesta.

Emme kuitenkaan valitettavasti majoita vaikealuonteisia tai aggressiivisia lemmikkejä. 

SEURAA MEITÄ SOMESSA:

KODINOMAINEN JA HÄKITÖN KissaHOITOLA MAASEUDULLA

Lemmikkihoitola Mirri & Murri Lomafarmi on kodinomainen ja häkitön kissahoitola / kissahotelli Askolan maaseutumaisemissa. Hyvät kulkuyhteydet alueelta: Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Kerava, Järvenpää, Mäntsälä ja Pornainen. 

OTA YHTEYTTÄ >>

ASIAKKAIDEMME KERTOMAA: