041 317 1341

KODINOMAINEN / HÄKITÖN KOIRAHOITOLA TUNNIN AJOMATKAN PÄÄSSÄ HELSINGIN KESKUSTASTA

Koirahoitolamme asiakkaat majoittuvat luomutilan pihapiirissä sijaitsevassa erillisessä rakennuksessa. Lemmikkihotellin ensimmäisessä kerroksessa on täysin häkitön koirahoitola ja kissat majoittuvat lemmikkihotellin yläkerrassa. Koirahotellin / koirahoitolan huoneissa on sohvat tai sängyt ja matot. Lemmikkihoitola Mirri & Murri Lomafarmi on kodinomainen ja viihtyisä koirahoitola, minne mukaan tarvitsee tuoda vain oma lelu tai omistajan vaate tai muu sellainen ikävän karkoittamiseksi, sekä oma tuttu turvallinen ruoka.

Jokainen koira yöpyy omassa, viihtyisäksi sisustetussa, ikkunallisessa huoneessa. Koirahoitolamme huoneisiin kuuluu myös oma aidattu piha. Kaksi Koiralan huoneista on avattavissa perhehuoneeksi. Nämä ovat 9 m2 ja 10m2 kokoiset. Jos koirasi sen sijaan kaipaa erityisesti yksinoloa, onnistuu tämäkin. Huoneiden yhteydessä on myös yleinen tila koirille, missä he voivat leikkiä ja viettää aikaa yhdessä.

Koirahoitola sijaitsee Askolan maaseutumaisemissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä esimerkiksi Helsingin, Espoon, Vantaan, Porvoon, Keravan, Järvenpään, Mäntsälän ja Pornaisten suunnasta.

Jokaisessa huoneessa on kameravalvonta.

OTA YHTEYTTÄ >>

KOIRAHOTELLIIN SISÄLTYVÄT palvelut

Lemmikit tarvitsevat rutiineja tasapainoisuuden ja turvallisen olon ylläpitämiseksi. Meillä päivä alkaa ja loppuu aina samaan aikaan. Noudatamme säännöllisiä ruoka-, leikki-, ja lepohetkiä, aina kuitenkin huomioiden lemmikkikohtaiset eroavaisuudet, sekä rajoitukset.

Meillä koirasi pääsee rentoutumaan, leikkimään, nauttimaan ja tutustumaan uusiin karvakavereihin! Järjestämme vieraillemme kaikenlaista hauskaa tekemistä; metsäretkistä rentoutushetkiin, ja joessa pulikointiin. Tavoittelemme koirallesi ikimuistoista lomakokemusta!

Lisämaksusta tarjoamme lemmikin peruspesun. Peruspesuun kuuluu myös kynsienleikkaus. Hinnasto löytyy varaussivulta. Huolehdimme siitä huolimatta lemmikkien tassujen ja ala-vatsan siisteydestä majoituksen aikana. Tarjoamme lemmikin ruoan toivottuun aikaan. Suosimme omistajan tuovan lemmikilleen oman kuivamuonan ja kylmässä säilytettävän ruoan. Lisämaksua vastaan tarjoamme hoitolan ruoan.

YHTEYDENOTTO >>

Erikoisjärjestelyt & huomioitavaa

Pyrimme toteuttamaan parhaamme mukaan kaikenlaiset erikoisjärjestelyt ja -pyynnöt. Ennen lemmikin saapumista lomafarmille tai saapuessa, tulee omistajan täyttää lomake, johon on ilmoitettu kaikki kyseiset tiedot, sekä lisätietoja lemmikin luonteesta, käyttäytymisestä, tavoista ja tottumuksista, sekä mieltymyksistä ja mahdollisista sairauksista, allergioista ja lääkkeiden tarpeesta.

Emme kuitenkaan valitettavasti majoita vaikealuonteisia tai aggressiivisia lemmikkejä. 

SEURAA MEITÄ SOMESSA:

KODINOMAINEN JA HÄKITÖN KOIRAHOITOLA MAASEUDULLA

Lemmikkihoitola Mirri & Murri Lomafarmi on kodinomainen ja häkitön koirahoitola / koirahotelli Askolan maaseutumaisemissa. Hyvät kulkuyhteydet alueelta: Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Kerava, Järvenpää, Mäntsälä ja Pornainen. 

OTA YHTEYTTÄ >>

ASIAKKAIDEMME KERTOMAA: